Huis en Kantoor ontruimingen

Wilt u uw spullen een 2e kans geven? Wij halen deze gratis voor u op.

Van zolder tot woonhuis

Hebbes Kringloop is gespecialiseerd in het leegruimen van hele huizen, kantoren of delen van woningen. Hebbes Kringloop pakt alles in en neemt alles mee, óók de spullen zonder waarde. De ruimte laten we netjes (veegschoon) achter.

We werken voor woningbouwverenigingen, gemeentes, makelaars, notarissen, uitvaartmaatschappijen, instellingen voor ouderenzorg en particulieren in Noord- en Zuid-Holland

Wat het kost

Wanneer de spullen, die wij mogen meenemen, onze kosten voldoende kunnen dekken bieden wij onze service gratis aan! Lukt dat niet, dan ontvangt u een offerte voordat u opdracht geeft. Wij werken 100% non-profit dus bij ons bent u vrijwel altijd het voordeligst uit!

Hoe we te werk gaan

We komen altijd eerst even langs op de locatie om met u kennis te maken, de hoeveelheid aan spullen op te nemen, en afspraken te maken over hoe we te werk zullen gaan.

Voor het goede doel

Met de verkoop van de gebruikte spullen zamelen we geld in voor onze stichting die vele goede doelen in het algemeen steunt. De keuze van het goede doel wordt bepaalt door ons hele team vrijwilligers.

Respect voor de situatie

Het leegruimen van een woning na overlijden van een dierbare, of een ontruiming van uw huis: het zijn vervelende situaties waar u niet op zit te wachten. Laat u ontzorgen door Hebbes Kringloop.

www.hebbeskringloop.nl

06 42375258

info@hebbeskringloop.nl