Over Hebbes

De leukste kringloopwinkel van Nieuw-Vennep. Hebbes! onderscheidt zich van andere kringloopwinkels doordat wij de goederen gedecoreerd opstellen.

Het leven is er over heen gegaan. Een nachtkastje, een kerkboek, een kruisbeeld. Een verroest stuk ijzer, een kapot geslagen trommelvel, oud keukengerei. Dagelijkse gebruiksvoorwerpen een tweede leven geven door ze leuk te presenteren is voor ons een uitdaging.
Hebbes! houdt shoppen in deze tijden van economische tegenwind betaalbaar en leuk! Spullen waar men op uitgekeken is en niet meer gebruikt, zijn voor anderen wel bruikbaar! Door hergebruik krijgen deze goederen een tweede kans en de nieuwe eigenaar kan er veel plezier van hebben.
Er is geen vast assortiment. Wat u er vandaag ziet, kan morgen al verkocht zijn. Omgekeerd natuurlijk ook: wat er vandaag nog niet is, kan er morgen staan. Hebbes! hoopt dan ook op veel vaste bezoekers die op zoek zijn naar speciale spulletjes of ontbrekende artikelen in hun verzameling. Geduld wordt op een gegeven moment beloond. Wij willen, voor iedereen die dat wil, de mogelijkheid creëren om voor een aantrekkelijk bedrag leuke spullen aan te kunnen schaffen.

Wij denken op deze manier een waardevolle bijdrage te kunnen leveren op diverse punten zoals:
• Het milieu: Wij kunnen voorkomen dat alles maar op de grote afvalberg terechtkomt. De producten krijgen een goed tweede en soms zelfs derde leven.
• Iedereen die niet al te veel voor een goed product wilt betalen kan bij ons terecht.
• Als u zich geen raad weet met uw spullen, die te goed zijn voor de stort dan halen de medewerkers van Hebbes! deze – mits verkoopbaar – gratis bij u op. Uw spullen krijgen dan een tweede leven.
• 100 % van de winst komt ten goede van het goede doel

U kunt met ons een afspraak maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen. Deze artikelen dienen schoon, heel en geschikt zijn om opnieuw te gebruiken. Het ophalen van deze artikelen is uiteraard gratis. Bel 06-48720021, mail info@hebbeskringloop.nl of kom langs in de winkel.

Wij nemen géén stoffen bankstellen, eiken meubelen, oneven aantal stoelen, waterbedden, klein chemisch afval (o.a. Tl-buizen, batterijen, verf, accu’s, etc.), printers, bouwplaten, sierbestrating, tegels en zonnehemels aan!

 

Milieu

We kringlopen om het milieu te sparen. Daarom streven we naar 90% product- en materiaalhergebruik. Met het innemen, sorteren, repareren en schoonmaken van herbruikbare goederen zijn we tweederde van onze tijd bezig. Dat is veel werk. Vrijwilligers zijn dan ook meer dan welkom.