Over Hebbes

Hebbes! onderscheidt zich van andere kringloopwinkels doordat:
• wij naast onze tweedehands artikelen ook nieuwe home- , gift- en garden producten inkopen om ons assortiment nog aantrekkelijker te maken
• wij ook interessante faillissementspartijen opkopen
• wij al deze producten met veel enthousiasme op kleur presenteren, stylen en gedecoreerd opstellen. Dit is onze manier om onze klanten te laten zien wat er mogelijk is en hoe je kunt decoreren en combineren met tweedehands meubels en nieuwe accessoires.

Het leven is er over heen gegaan. Een nachtkastje, een kerkboek, een kruisbeeld. Een verroest stuk ijzer, een kapot geslagen trommelvel, oud keukengerei. Van kleding tot oude vazen, vogelhuisjes, servies, nieuwe woondecoratie; bij Hebbes is van alles te koop! Dagelijkse gebruiksvoorwerpen een tweede leven geven door ze leuk te presenteren en te combineren met nieuwe ingekochte artikelen is voor ons een uitdaging. Hierdoor kan je namelijk al een heel andere sfeer creëren.
Het aanbod van artikelen zal vaak veranderen

Hebbes! houdt shoppen in deze tijden van economische tegenwind betaalbaar en leuk! Spullen waar men op uitgekeken is en niet meer gebruikt, zijn voor anderen wel bruikbaar! Door hergebruik krijgen deze goederen een tweede kans en de nieuwe eigenaar kan er veel plezier van hebben.
Er is geen vast assortiment. Wat u er vandaag ziet, kan morgen al verkocht zijn. Omgekeerd natuurlijk ook: wat er vandaag nog niet is, kan er morgen staan. Hebbes! hoopt dan ook op meer en meer vaste bezoekers die op zoek zijn naar speciale spulletjes of ontbrekende artikelen in hun verzameling. Geduld wordt op een gegeven moment beloond. Wij willen, voor iedereen die dat wil, de mogelijkheid creëren om voor een aantrekkelijk bedrag leuke spullen aan te kunnen schaffen.

Wij denken op deze manier een waardevolle bijdrage te kunnen leveren op diverse punten zoals:
• Het milieu: wij kunnen voorkomen dat alles maar op de grote afvalberg terechtkomt. De producten krijgen een goed tweede en soms zelfs derde leven.
• Iedereen die niet al te veel voor een goed product wilt betalen kan bij ons terecht.
• Als u zich geen raad weet met uw spullen, die te goed zijn voor de stort dan halen de medewerkers van Hebbes! deze – mits verkoopbaar – gratis bij u op. Uw spullen krijgen dan een tweede leven.
• 100 % van de winst komt ten goede van het goede doel

U kunt met ons een afspraak maken om de tweedehands goederen gratis bij u thuis op te laten halen. Deze artikelen dienen schoon, heel en geschikt zijn om opnieuw te gebruiken. Onze chauffeurs beoordelen grote spullen zoals tafels, kasten, bedden etc. ter plekke of deze geschikt zijn voor de verkoop. Zo ja nemen ze deze spullen mee. Zo nee, geven ze een reden op waarom niet. Het ophalen van deze artikelen is uiteraard gratis. Bel 06-48720021, mail info@hebbeskringloop.nl of kom langs in de winkel.

Heeft u iets groots in onze winkel gekocht of heeft u meer artikelen gevonden dan u kunt vervoeren? Wij helpen u graag met onze bezorgservice. We leveren uw spullen netjes bij uw thuis af tot na de eerste deur! Onze medewerkers vertellen u of het mogelijk is om het door uw gewenste artikel te laten bezorgen en wat de eventuele kosten zijn.

Wij nemen géén stoffen bankstellen, eiken meubelen, oneven aantal stoelen, waterbedden, klein chemisch afval (o.a. Tl-buizen, batterijen, verf, accu’s, etc.), printers, smoezelige matrassen, bouwplaten, sierbestrating, tegels en zonnehemels en uiteraard geen vuilnis aan!

Milieu

We kringlopen om het milieu te sparen. Daarom streven we naar 90% product- en materiaalhergebruik. Met het innemen, sorteren, repareren en schoonmaken van herbruikbare goederen zijn we tweederde van onze tijd bezig. Dat is veel werk. Vrijwilligers zijn dan ook meer dan welkom.